Home Breed aanbod

Breed aanbod aan woonruimte

Direct bewoonbaar

Bekijk ons ruime aanbod kwalitatief hoogwaardige huisvesting voor uw personeel!

Hubbs is continue in beweging en voortdurend op zoek naar nieuwe woonruimte. Hierdoor is het onmogelijk om het complete woningaanbod doorlopend up to date te houden. Hieronder vindt u een aantal woningen uit ons diverse woningaanbod. Voor ons actuele aanbod, beschikbaarheid en verdere mogelijkheden, kunt u vrijblijvend contact opnemen of aanmelden voor onze nieuwsbrief.

Beschikbaar aanbod opvragen

Woning aanbod

Meld u aan voor onze nieuwsbrief. Ontvang maandelijks ons beschikbare woningaanbod!

Wij krijgen wekelijks nieuwe woningen beschikbaar. Om u op de hoogte te houden over ons aanbod, nemen wij u graag mee in onze mailing. U ontvangt maandelijks (maximaal 2x per maand) een overzicht met het recente aanbod woningen.

* is verplicht

Hoe wij ontzorgen? Dit doen wij voor u

 • ✓ Flexibel huurmogelijkheden

  Voor flexibele huisvesting kunt u voor zowel korte als lange huurperiodes bij ons terecht. Hubbs biedt op ieder huisvestingsvraagstuk een passend antwoord. Duidelijkheid vindt Hubbs erg belangrijk en daarom hanteren wij een huurprijs inclusief per woning per week. Zo weet u precies waar u aan toe bent en voorkomt u onaangename financiële verrassingen achteraf.

 • ✓ Totale ontzorging

  Hubbs hecht veel waarde aan kwalitatief goede huisvesting voor uw personeel. Zo hebben wij een hoge kwaliteitsstandaard ontwikkeld die niet alleen de kwaliteit van de woning waarborgt, maar ook de inventaris en de volledige service rondom onze dienstverlening. Al onze woningen voldoen aan de richtlijnen van Stichting Normering Flexwonen (SNF) en worden volledig gestoffeerd en gemeubileerd opgeleverd. De woningen worden periodiek door onze controleurs gekeurd en indien nodig klein onderhoud uitgevoerd.

 • ✓ Breed aanbod woningen

  Wij hebben een dagelijks wisselend aanbod van appartementen tot vrijstaande woningen in een ruim werkgebied. Al onze woningen zijn direct bewoonbaar en van alle gemakken voorzien.  Dankzij onze ruime netwerk kunnen wij een breed scala aan woonruimtes aanbieden.

 • ✓ Instapklaar - volledig gemeubileerd en gestoffeerd

  Wij leveren onze woningen volledige gemeubileerd en gestoffeerd. Hubbs zorgt dat de woning volledig woonklaar is gemaakt. Wij zorgen voor een volledige inventaris, zoals een keukenpakket, woontextiel, etc.

 • ✓ Beheer en onderhoud

  Hubbs is de gehele huurperiode uw vaste aanspreekpunt en neemt het beheer en onderhoud van de woning volledig uit handen. Onze inspecteurs komen de woning periodiek controleren en indien nodig voeren zij gelijk klein technisch onderhoud uit. Tevens zorgen wij voor zaken rondom de woning, zoals bijvoorbeeld het onderhoud van de tuin. Hubbs denkt op verschillende manieren met u mee en ontlast u met de zorgen van tijdrovende zaken.

 • ✓ 24/7 bereikbaar

  Bij vragen of problemen kunt u ook altijd contact opnemen. Wij vinden transparantie belangrijk. Daarom houden wij u van alle ontwikkelingen rondom de woning op de hoogte. Bij calamiteiten en storingen zijn wij 24/7 te bereiken op ons storingsnummer.

 • ✓ Periodieke controles

  Wij zorgen voor periodieke controle van de woning en zullen u hier ten alle tijden over informeren. Via onze controleurs ontvangt u bij de periodieke controle een rapportage inclusief foto’s van eventuele bijzonderheden per e-mail.Hubbs biedt een aangenaam en veilig onderkomen voor uw medewerkers!

Wij zorgen voor kwalitatief goede huisvesting en nemen het beheer volledig uit handen. Voor een optimaal wooncomfort zorgen wij voor periodieke inspecties en voeren wij vakkundig onderhoud uit. Hubbs zorgt dat onderhoudswerkzaamheden efficiënt en zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Wij zijn uw aanspreekpunt en zorgen dat u zorgeloos kunt huren!