Home Onze werkwijze

De unieke aanpak van Hubbs!

Flexibele huisvesting vraagt om de juiste aanpak

De unieke aanpak van Hubbs

Flexibele huisvesting vraagt om aandacht en een goede aanpak. Hubbs kan dankzij haar ruime ervaring gericht inspelen op uw wensen als het gaat om flexibele huisvesting.

Aanvraagformulier huisvesting

 • Meer dan 10 jaar ervaring in personeelshuisvesting 
 • Compleet ingerichte woningen 
 • Flexibele inhuurmogelijkheid, vanaf 1 week 
 • 24/7 bereikbaar voor u en uw medewerkers  
 • SNF gecertificeerd

In 6 overzichtelijke stappen direct uw personeel huisvesten!

 • Stap 1: Aanvraagformulier & inventarisatie

  Nadat u het aanvraagformulier heeft ingevuld nemen wij zo snel mogelijk contact met u op en eventueel plannen wij een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek brengen wij gezamenlijk uw behoefte en wensen in kaart, zoals; duur van de periode, aantal personen, type woning, de gewenste regio of andere specifieke wensen of vragen.

 • Stap 2: Screening

  Na de inventarisatie screent Hubbs uw organisatie op basis van een aantal onderdelen, zoals: een professioneel en representatief voorkomen, goede referenties, medewerkers, etc. Hubbs biedt kwaliteit huisvesting en op deze manier kunnen wij dit te allen tijden waarborgen.

 • Stap 3: Huurvoorstel & heldere afspraken

  Na de inventarisatie van uw behoefte ontvangt u van ons een duidelijk huurvoorstel. Het huurvoorstel is gebaseerd op uw wensen en de eigenschappen van de woning. Na akkoord op het huurvoorstel sturen wij digitaal een huurovereenkomst. 

 • Stap 4: Huurovereenkomst

  De huurovereenkomst ontvangt u van ons na akkoord op het huurvoorstel. In de huurovereenkomst zijn de gemaakte afspraken vastgelegd. De huurovereenkomst is tussen u en Hubbs en is de basis voor de verhuur en de onderling gemaakte afspraken, zoals: de looptijd van het contract, de hoogte van de huurprijs, het beheer en de opzegtermijn. Nadat de huurovereenkomst door u en ons is getekend zal de sleuteloverdracht plaatsvinden.

 • Stap 5: Sleuteloverdracht & check-in

  Tijdens de sleuteloverdracht is er een definitieve voorinspectie van de woning en ontvangt u een opleveringsrapport met foto’s van de huidige situatie. Onze woningen worden compleet ingericht opgeleverd. 

 • Stap 6: Beheer & periodieke controles

  Maandelijkse controles worden vooraf ingepland en uiteraard stellen wij u op de hoogte. Via onze technische dienst ontvangt u bij de periodieke controle een rapportage inclusief foto’s van eventuele bijzonderheden per e-mail. Mocht er onderhoud of een kleine reparatie tijdens de gehuurde periode nodig zijn, dan lossen wij dit zo snel mogelijk voor u op. Onze eigen storingsdienst is 24/7 bereikbaar.  


hubbs-snf-brandblusser

Bent u op zoek naar flexibele huisvesting voor uw medewerkers? Hubbs heeft een breed aanbod aan woonruimtes van appartementen tot aan vrijstaande woningen.

Onze woningen zijn volledig gemeubileerd en gestoffeerd. Uiteraard voldoen al onze accommodaties aan de richtlijnen van Stichting Normering Flexwonen (SNF). Direct huren is mogelijk, wij bieden snel een passende oplossing voor de tijdelijke huisvesting van uw personeel.