Home Over ons

Wij zijn Hubbs!

De huisvester als het gaat om flexibele huisvesting
No description
Totale ontzorging
  • Volledig gestoffeerd & gemeubileerd woningen
  • SNF certificering
  • Professionele schoonmaak en 24/7 storingsdienst
No description
Breed aanbod woningen
  • Landelijke dekking
  • Van appartement tot aan vrijstaande woning
  • Direct bewoonbaar
No description
Flexibele huurmogelijkheden
  • Korte- of lange termijn huren
  • Geen (verborgen) kosten achteraf
  • Vast all-in tarief

Over ons

Hubbs Select-Housing is een onderdeel van Hubbs. De huisvester als het gaat om flexibele huisvesting voor flexwerkers. Gestart vanuit onze visie op vertrouwen en onze passie voor vastgoed, is het onze missie om de vraag en het aanbod vanuit de markt naar kwalitatieve goede huisvesting bij elkaar te brengen. Zodat wij particulieren en expats kunnen huisvesten onder goede omstandigheden. Wij geloven erin dat samenwerken ons sterker en succesvoller maakt!

Zorgeloos huren
Hubbs Select-Housing vindt vertrouwen en duidelijkheid belangrijk. Hubbs Select-Housing heeft als missie zichzelf verder te ontwikkelen tot een gerenommeerde speler in Nederland als het gaat om het huisvesten van expats. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van huisvesting buitenlandse werknemers, weten we kansen om te zetten in een passend aanbod voor onze opdrachtgevers, een goed en veilig onderdak te bieden voor toekomstige bewoners en te zorgen dat verhuurders zorgeloos kunnen verhuren.

Aandacht voor de huisvesting van uw medewerkers
Hubbs Select-Housing neemt alle zorgen en het volledige beheer uit handen. Door samen te werken met huiseigenaren, investeerders en bedrijven, brengen wij vraag en aanbod op een unieke en vooral pragmatische manier bij elkaar. Met Hubbs Select-Housing als toegankelijke partner heeft u geen eindeloze zoektocht naar geschikte huisvesting. Dankzij ons ruime netwerk en meer dan 10 jaar ervaring, weten wij op korte termijn een passende woonruimte aan te bieden. En garanderen wij zekerheid voor zowel de korte als lange termijn.

Kwalitatief goede huisvesting
Uiteenlopend van appartementen tot aan vrijstaande woningen, screent en selecteert Hubbs de toekomstige woonruimte voor uw medewerkers. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat ook de toekomstige bewoners zich bewust zijn van de richtlijnen die wij stellen. Zo waarborgen we kwalitatief goede huisvesting door heel Nederland en verhuren we de woningen volgens de richtlijnen van de SNF.

Wij vinden transparantie erg belangrijk en daarom hanteren wij een huurprijs inclusief en flexibele huurperiodes.

Hubbs hecht veel waarde aan kwalitatief goede huisvesting van personeel. Wij zijn betrokken, nuchter en hebben aandacht voor onze woningen, huurders en bewoners. Geen fratsen, maar transparant en heel duidelijk.

Zo weet u waar u aan toe bent en voorkomt u onaangename financiële verrassingen. De huurperiode is bespreekbaar en flexibele huur vanaf 1 maand is al mogelijk. Wij willen dat u tevreden bent en blijft. Zeker in deze tijden is flexibiliteit nog belangrijker. Dat begrijpen wij en daar denken wij graag in mee.

 

Over ons

Hubbs heeft een ruim werkgebied in Zuid-Holland, Noord-Holland en Brabant. Altijd een compleet ingerichte woning voor uw personeel. 

Hubbs heeft een breed aanbod aan diverse woonruimtes voornamelijk in de regio Zuid-Holland, Noord-Holland, Brabant, Almere, Lelystad en aan de linkerkant van Utrecht. Al onze woningen voldoen aan de richtlijnen van SNF en worden compleet ingericht. 

Meer over onze werkwijze

Ontmoet het Hubbs team

Vanaf het moment dat u overweegt om een woning te huren voor uw personeel; of nieuwsgierig bent naar de mogelijkheden, Hubbs staat voor u klaar! Ons team heeft meer dan 10 jaar ervaring en komt graag met u in contact voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Adresgegevens

Hubbs BV
Keurmeesterstraat 17 b
2984 BA Ridderkerk
KVK: 72070056
BTW: NL858972906B01


Openingstijden

Vragen over de beschikbaarheid van onze woningen of op zoek naar een woning? De snelste manier is om uw aanvraag via het contactformulier te versturen.

Op werkdagen zijn wij telefonisch bereikbaar van 08:30 tot 17:30 uur op het telefoonnummer: +31(0)85-1303871.

LET OP: Voor storingen en calamiteiten zijn wij van maandag t/m zondag (8:30 – 22:00) te bereiken op: +31(0)85-1304257 of via beheer@hubbs.nl.