Hubbs is SNF gecertificeerd!

En daar zijn wij ontzettend trots op. Maar wat houdt een SNF-certificering nu precies in? En nog belangrijker; wat betekent dat voor u?

Keurmerk Stichting Normering Flexwonen
SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Het keurmerk is in het leven geroepen om goede huisvesting voor arbeidsmigranten in Nederland te garanderen. In de laatste tientallen jaren hebben ontwikkelingen binnen deze markt elkaar razendsnel opgevolgd met als gevolg dat er een enorm, maar zeer uiteenlopend aanbod is. Met het keurmerk van de Stichting Normering Flexwonen kunnen organisaties aantonen dat een bedrijf de huisvesting van arbeidsmigranten op orde heeft.

Kwalitatieve huisvesting
Om voor het keurmerk in aanmerking te komen, worden organisaties met woningen jaarlijkse ge-audit en gecontroleerd op o.a. leefruimte, brandveiligheid, administratie en beheer, hygiëne, sanitaire voorzieningen en kookgelegenheid. Wanneer deze zaken op orde zijn, ontvangt de organisatie het keurmerk. Zo niet, dan wordt de organisatie uit het register geschreven. Hubbs Select Housing die in het bezit is van het SNF-keurmerk, kan dus kwalitatief goede huisvesting garanderen voor organisaties die op zoek zijn voor hun medewerkers.

Hubbs; partner op het gebied van flexibele huisvesting
“We zijn gestart vanuit onze visie op vertrouwen en onze passie voor vastgoed. Het is onze ambitie om vraag en het aanbod vanuit de markt naar kwalitatieve goede huisvesting bij elkaar te brengen. Met het SNF-keurmerk laten we zien aan onze opdrachtgevers, gemeenten en buurtbewoners dat onze woningen voldoen aan de diverse normen die zijn opgesteld”, vertellen Ruud en Frank Schumacher.

Meer weten over het SNF keurmerk of meer informatie over onze werkwijze van Hubbs? Neem dan contact op met ons!

SNF_VerklaringVanRegistratie_HUBBS